Valsts policija sniedz brīdinājumu visiem, kuri plāno braukt pa Jūrmalas šoseju

Likumsargi izteikuši būtisku brīdinājumu visiem, kuri pārvietojas pa Jūrmalas šoseju no Rīgas virzienā.

Brīdinājums saistīts ar bedrēm šajā ceļa posmā…

 

Vieglas un grūtāk novēršamas bedres ceļa segumā var ietekmēt automašīnas dažādos veidos. Šeit ir daži aspekti, kā bedres var ietekmēt automašīnas:

Drošība un kontrole: Bedres var radīt risku automašīnu drošībai, jo vadītāji var zaudēt kontroli pār transportlīdzekli, ja tie neievēro drošības noteikumus vai ja ceļa segums ir bojāts. Nepietiekama kontrole pār automašīnu var novest pie negadījumiem.

Aizture un bojājumi: Automobiļi var tikt bojāti, ja tie iebrauc lielās bedrēs. Tas var radīt bojājumus riteņiem, uzlabotajai piekārē, rāmim un citām automašīnas svarīgām daļām.

Degvielas efektivitāte: Automašīnas var tērēt vairāk degvielas, pārvietojoties pa bedru izjaukto ceļa segumu, jo ir nepieciešams vairāk enerģijas, lai pārvarētu šķēršļus.

Satiksmes sastrēgumi: Ja ceļš ir pilns ar bedrēm un ir grūti izbraukt, tas var radīt satiksmes sastrēgumus un citus satiksmes traucējumus.

Vadītājiem arī ir jāievēro satiksmes noteikumi, lai izvairītos no potenciālajiem draudiem un negadījumiem, ko var radīt bedrēs braukšana.

 

Likumsargi brīdina, ka uz Jūrmalas šosejas, braucot no Rīgas Jūrmalas virzienā, pirms Lielupes tilta ir izveidojusies liela bedre.

Priedaines satiksmes mezglā 1 ir izveidojusies bedre.

Šobrīd vairākas automašīnas jau iebraukušas minētajā bedrē, un policija strādā notikuma vietā.

 

Likumsargi aicina autovadītājus uz īpašu piesardzību šajā maršruta posmā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment